Team » Zorgteam

Zorgteam

Juf Noëlie
Zorgcoördinator
Als zorgcoördinator van de school zorg ik ervoor dat iedereen de juiste aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft.
Email
Juf Geert
SES-leerkracht kleuterschool
Ik ben de ses juf en kom wekelijks bij alle kleuters. Al bewegende en spelende leren we samen taal, oefen we de schrijfmotoriek, werken we rond rekenbegrippen of herhalen we de woordenschat uit het thema. Ook kleuters die het moeilijk hebben krijgen extra ondersteuning in kleine groepjes.
Juf Katrien
SES-leerkracht Lagere school
Ik ben juf Katrien! De kinderen van het 5e leerjaar zitten voor wiskunde en Nederlands bij mij in de klas. Wij zitten daarvoor in het mooiste lokaal van de hele school: de zolder. Als de kinderen van het 5e bij juf Karima zijn dan ga ik als SES-juf helpen in het 2e en 4e leerjaar. Ik ben dol op zingen. Daarom doe ik dit jaar samen met de kinderen van het 3e en 5e leerjaar mee aan het zangproject Cantania.
juf Drita
SES-leerkracht lagere school

Hallo, ik ben juf Drita, SES leerkracht van de lagere school in de Muziekladder. Ik help de kinderen waar nodig en zal af en toe ook in de klas staan.

Ik hou erg veel van mijn man en 2 dochters, dieren (ik heb zelf 1 gekke hond en 2 katten), Disney, lezen, reizen, mokkaijs met veel slagroom, maar bovenal zing ik heel graag en zo ben ik in de Muziekladder helemaal op mijn plaats

We maken er samen een superfijn jaar van!

meester Maxim
SES-leerkracht kleuterschool