Team » Zorgteam

Zorgteam

Juf Jelke
Zorgcoördinator

Dag allemaal, ik ben juf Jelke. Als zorgcoördinator ondersteun ik leerkrachten
bij het uitwerken van trajecten aangepast aan de talenten, mogelijkheden en noden van iedere leerling. Daarvoor werk ik graag samen met verschillende partijen: ouders, het CLB, logo's, het ondersteuningsnetwerk, ... Bij vragen of bezorgdheden mag je me steeds aanspreken 😉 

Email
Juf Lies
SES-leerkracht kleuterschool/ lagere school
Meester Thomas
SES-leerkracht lagere school

Hoi allemaal, ik ben meester thomas.  Buiten de naschoolse activiteit die ik op maandag geef, sta ik mee in voor de zorg in de hogere klassen van de lagere school.

Juf Eline
SES-leerkracht Lagere school

Hallo, mijn naam is juf Eline.  Ik sta in voor de zorg in de hogere klassen van de lagere school.

Juf Hilde
anderstalige nieuwkomers, zorgleerkracht

Ik ben juf Hilde en help de kinderen die voor het eerst naar een Nederlandstalige school komen. Ik ben als vrijwilliger op maandag, dinsdag en woensdag op school. We leren de belangrijkste woorden van school, transport,ons lichaam, eten, kleding en nog veel meer. Korte zinnetjes maken is ook heel belangrijk. Graag werk ik samen met Juf Jelke en de klasjuf maar ook met de mama’s en papa’s. Want voldoende Nederlands leren om een diploma te halen lukt niet als het alleen op school gebeurt. Jullie hulp is dus echt nodig. Je mag me altijd contacteren als je vragen hebt.

JUf

Hallo allemaal! Ik ben Sofie, de Connectcoach op De Muziekladder. Iedere donderdagvoormiddag (8u30-12u) kan je bij mij terecht met al jouw vragen. Of je nu op zoek bent naar een activiteit voor jouw kind (of jezelf), een financiële vraag hebt, een vertaler zoekt voor een brief, een opvoedingsvraag hebt,… alle vragen zijn welkom. De gesprekken zijn vertrouwelijk en gratis. Ik spreek Nederlands, Frans en Engels, maar als je een andere taal spreekt kunnen we samen op zoek gaan naar een manier om te communiceren. Contacteer mij gerust via +32 499 98 21 58, sofie.pasternak@i-mens.be of ClassDojo. Je kan mij op donderdagvoormiddag terugvinden op het secretariaat.