Leerkrachten » Lagere school

Lagere school

Juf xxx
Klasleerkracht 1ste leerjaar
EmailFacebook School
Juf Drita
Klasleerkracht 2de leerjaar

Tot 100 leren we tellen
Woorden gaan we spellen
Lezen doen we hier
Met heel veel plezier
Met wat knutselen en zingen
Kan het 2de leerjaar nu beginnen!

Met juf Drita aan onze zij
Leren we elke dag heel wat bij

 

EmailFacebook School
Juf Shari
Klasleerkracht 3de leerjaar
Hallo allemaal, Ik ben juf Shari. De klasjuf van het 3de leerjaar. Zoals je op de foto's kan zien hou ik van plezier maken en gekke bekken trekken, maar ook van hard werken en een nette klas. In mijn vrije tijd lees ik veel en kan ik genieten van wandelingen met de hondje en lekker zuiders eten.
EmailFacebook School
Juf Katrijn
Klasleerkracht 4de leerjaar
Hoi, ik ben juf Katrijn. Ik mag elke schooldag de kinderen van het vierde leerjaar mee op avontuur nemen. Hard werken, gek doen, dingen ontdekken en van elkaar leren zijn erg belangrijk voor me. In mijn klas is ook echt iedereen welkom en wil ik dat iedereen zichzelf kan zijn. Respect en een glimlach zijn dan ook noodzakelijk in het vierde leerjaar. In mijn vrije tijd zal je me vooral samen met mijn gezin tegen komen: ravotten in de tuin, er gezellig op uit trekken of lekker met zijn drie in de zetel.
EmailFacebook School
Juf Karolien
Klasleerkracht 5de leerjaar

Hoi allemaal, ik ben juf Sabrina. Samen met de leerlingen van het 5de leerjaar ga ik heel wat beleven.  Ik hou van de mensen rondom mij, plezier maken en creatief bezig zijn. Daarnaast vind ik orde, respect en eerlijkheid heel belangrijk. En dit wil ik graag doortrekken tot in de klas.

email 5de leerjaarFacebook School
Juf Karima
Klasleerkracht 6de leerjaar

Hoi, Ik ben Juf Karima, moeder van 3. Na 13 jaar lesgegeven te hebben in het middelbaar onderwijs, was het tijd voor iets nieuws. In 2016 kreeg ik de kans om op de Muziekladder te starten als vervanging en toen wist ik het wel zeker: het lager onderwijs was de nieuwe uitdaging die ik nodig had.  Het is een uitdaging, twee klassen samen, maar ook boeiend. Naast mijn schoolse activiteiten geef ik ook bijles en organiseer ik taalkampen. Mijn levensmotto is: "doe een ander niet aan wat je zelf niet aangedaan wil worden". Dit houdt in dat eerlijkheid en respect voor elkaar zeer belangrijk zijn voor mij en dat probeer ik elke dag over te brengen aan mijn leerlingen.

email 6de leerjaarFacebook Schooll