Leerkrachten » Lagere school

Lagere school

Juf Iris
Klasleerkracht 1ste leerjaar

Hallo! Ik ben juf Iris. Al sinds het bestaan van onze school geef ik les in het 1ste leerjaar. Ik vind het super fijn om jonge kinderen op een actieve en creatieve manier allerlei zaken bij te leren. Elke schooldag probeer ik de kinderen aan te moedigen en complimenten te geven waar mogelijk. Mijn vrije tijd spendeer ik graag met mijn gezinnetje. Wandelen in de natuur of iets lekkers klaar maken doe ik ook met plezier.

EmailFacebook School
Juf Karolien
Klasleerkracht 2de leerjaar

Hallo allemaal, het nieuwe schooljaar staat weer voor de deur,  in de tweede klas wordt het zeker geen sleur!  Maaltafels, lezen en nog veel meer, heel de dag zijn wij druk in de weer!  Natuurlijk gaan we ook samen spelen, nee, jullie zullen zich nooit vervelen…

Tijd dus om even kennis te maken met jullie nieuwe juf.

Ik ben juf Karolien en ik ben net 33 jaar oud geworden. Ik woon in Boortmeerbeek , vlakbij Planckendael samen met mijn man Ben en ons zoontje Aster.  Ik ben dol op dieren. Zelf heb ik een kat die Rigi heet en twee konijnen Noedel en Nibbel.  Verder hou ik nog van reizen, zwemmen, fietsen, gezelschapsspelletjes spelen, lezen en muziek luisteren.

Met veel plezier sta ik voor jullie klaar, jullie kunnen op mij rekenen, echt waar!

Groeten 

Juf Karolien

EmailFacebook School
Juf Shari
Klasleerkracht 3de leerjaar
Hallo allemaal, Ik ben juf Shari. De klasjuf van het 3de leerjaar. Zoals je op de foto's kan zien hou ik van plezier maken en gekke bekken trekken, maar ook van hard werken en een nette klas. In mijn vrije tijd lees ik veel en kan ik genieten van wandelingen met de hondje en lekker zuiders eten.
EmailFacebook School
Juf Katrijn
Klasleerkracht 4de leerjaar
Hoi, ik ben juf Katrijn. Ik mag elke schooldag de kinderen van het vierde leerjaar mee op avontuur nemen. Hard werken, gek doen, dingen ontdekken en van elkaar leren zijn erg belangrijk voor me. In mijn klas is ook echt iedereen welkom en wil ik dat iedereen zichzelf kan zijn. Respect en een glimlach zijn dan ook noodzakelijk in het vierde leerjaar. In mijn vrije tijd zal je me vooral samen met mijn gezin tegen komen: ravotten in de tuin, er gezellig op uit trekken of lekker met zijn drie in de zetel.
EmailFacebook School
Juf Sabrina
Klasleerkracht 5de leerjaar

Hoi allemaal, ik ben juf Sabrina. Samen met de leerlingen van het 5de leerjaar ga ik heel wat beleven.  Ik hou van de mensen rondom mij, plezier maken en creatief bezig zijn. Daarnaast vind ik orde, respect en eerlijkheid heel belangrijk. En dit wil ik graag doortrekken tot in de klas.

email 5de leerjaarFacebook School
Juf Karima
Klasleerkracht 6de leerjaar

Hoi, Ik ben Juf Karima, moeder van 3. Na 13 jaar lesgegeven te hebben in het middelbaar onderwijs, was het tijd voor iets nieuws. In 2016 kreeg ik de kans om op de Muziekladder te starten als vervanging en toen wist ik het wel zeker: het lager onderwijs was de nieuwe uitdaging die ik nodig had.  Het is een uitdaging, twee klassen samen, maar ook boeiend. Naast mijn schoolse activiteiten geef ik ook bijles en organiseer ik taalkampen. Mijn levensmotto is: "doe een ander niet aan wat je zelf niet aangedaan wil worden". Dit houdt in dat eerlijkheid en respect voor elkaar zeer belangrijk zijn voor mij en dat probeer ik elke dag over te brengen aan mijn leerlingen.

email 6de leerjaarFacebook Schooll