Leerkrachten » Lagere school

Lagere school

Juf Ayla
Klasleerkracht 1ste leerjaar
Email
Juf Johanna (tvv juf Edith)
klasleerkracht 2de leerjaar

 

 

 

Email
Juf An
Klasleerkracht 3de leerjaar

Welkom! 

Ik ben juf An van het derde leerjaar! In onze klas leren we alles over breuken en getallen tot 1000. We maken mooie zinnen met hoofdletters en leestekens. We zien planten groeien en ontdekken onze gemeente. Vooral vind ik het belangrijk dat we dit samen doen, want vele handjes maken samen een mooi geheel. Ik hecht enorm veel belang aan respect hebben voor elkaar. Ik hou van de woordjes 'dank je' en 'alsjeblieft'. 

In mijn vrije tijd kan je me al eens terugvinden met mijn wandelschoenen aan: op ontdekking in een bos of nieuwe stad. Samen met mijn man wandel ik de wereld rond. Onze kinderen zijn al groot, maar gaan nog graag mee met ons avontuur. 

 

Email
Juf Barbara
Klasleerkracht 4de leerjaar

Met verwondering naar de wereld kijken, naar buiten trekken, van elkaar leren en ons innerlijke kind versterken zijn enkele redenen voor mij om voor onderwijs te kiezen.
In het 4de leerjaar groeien we in onze talenten, maken we tijd om met elkaar in gesprek te gaan en zoeken we naar verbinding via muziek.
Samen bereik je meer !

Juf Anke
Klasleerkracht 5de leerjaar

k ben juf Anke en neem de leerlingen van de derde graad mee op avontuur. Zoveel mogelijk wiskunde snappen en er leuke dingen mee doen, dat doe ik het liefst. In mijn vrije tijd probeer ik zo creatief mogelijk bezig te zijn. Als het kan breng ik dat dan ook graag mee naar de klas.

email 6de leerjaar
Juf Karima
Klasleerkracht 6de leerjaar
email 6de leerjaar