Leerkrachten » Lagere school

Lagere school

Juf Ayla
Klasleerkracht 1ste leerjaar
Email
Juf Edith
Klasleerkracht 2de leerjaar

 

 

 

Email
Juf An
Klasleerkracht 3de leerjaar

Welkom! 

Ik ben juf An van het derde leerjaar! In onze klas leren we alles over breuken en getallen tot 1000. We maken mooie zinnen met hoofdletters en leestekens. We zien planten groeien en ontdekken onze gemeente. Vooral vind ik het belangrijk dat we dit samen doen, want vele handjes maken samen een mooi geheel. Ik hecht enorm veel belang aan respect hebben voor elkaar. Ik hou van de woordjes 'dank je' en 'alsjeblieft'. 

In mijn vrije tijd kan je me al eens terugvinden met mijn wandelschoenen aan: op ontdekking in een bos of nieuwe stad. Samen met mijn man wandel ik de wereld rond. Onze kinderen zijn al groot, maar gaan nog graag mee met ons avontuur. 

 

Email
Juf Katrijn
Klasleerkracht 4de leerjaar
Hoi, ik ben juf Katrijn. Ik mag elke schooldag de kinderen van het vierde leerjaar mee op avontuur nemen. Hard werken, gek doen, dingen ontdekken en van elkaar leren zijn erg belangrijk voor me. In mijn klas is ook echt iedereen welkom en wil ik dat iedereen zichzelf kan zijn. Respect en een glimlach zijn dan ook noodzakelijk in het vierde leerjaar. In mijn vrije tijd zal je me vooral samen met mijn gezin tegen komen: ravotten in de tuin, er gezellig op uit trekken of lekker met zijn drie in de zetel.
Email
Juf Sabrina
Klasleerkracht 5de leerjaar

Hallo, ik ben juf Sabrina. Dit schooljaar mag ik me trotse juf noemen van een graadsklas. Naast in de klas staan bij 5/6de leerjaar, ga ik ook aan de slag als zorgleerkracht. Wat hou ik van muzische elementen, die probeer ik dan ook graag door te trekken in andere vakken. Wanneer ik niet voor school bezig ben, ben ik bezig met: mijn gezinnetje, muzisch bezig zijn, ….

email 5de leerjaar
Juf Karima
Klasleerkracht 6de leerjaar
email 6de leerjaar
Juf Anke
Klasleerkracht 6de leerjaar

k ben juf Anke en neem de leerlingen van de derde graad mee op avontuur. Zoveel mogelijk wiskunde snappen en er leuke dingen mee doen, dat doe ik het liefst. In mijn vrije tijd probeer ik zo creatief mogelijk bezig te zijn. Als het kan breng ik dat dan ook graag mee naar de klas.

email 6de leerjaar
Juf Hilde
Anderstalige nieuwkomers