Leerkrachten » Kleuterschool

Kleuterschool

Juf Fetije
klasleerkracht peuters

Je kan mij terugvinden in de peuterklas. Elke dag tover ik en onze klaspop Jules een grote glimlach op die kleine gezichtjes. In de klas ga ik samen met de peuters op ontdekking. Schilderen, boetseren, bouwen, puzzelen, zingen, … en zo veel meer. Samen maken we er een groots avontuur van!

Elke kapoen is zeer welkom in mijn klasje. We maken er een leuke tijd van.

Juf Caroline
Klasleerkracht 1ste kleuterklas
Hoi allemaal Ik ben juf Caroline,en sta in het 1ste kleuterklasje . Jules is ons klas vriendje. Samen met hem beleven wij veel avonturen ,en leren wij steeds nieuwe dingen. Ook muziek , musiceren of liedjes maken komt regelmatig aanbod in onze klas. Op creatief vlak ben ik graag bezig met potlood en verf. Ik hou van groen en van de natuur en probeer deze twee dingen ook binnen mijn vier klas muren te integreren. In mijn vrij tijd maak ik graag verre wandelingen met mijn trouwe viervoeter Oxy. Een goed boek of een mooie film kan mij ook steeds bekoren.
EmailFacebook School
Juf Sofie
Klasleerkracht 2de kleuterklas
Ik ben juf Sofie Ik hou van fietsen, ontspannen een boek lezen, lekker eten en op vakantie gaan waar het zonnetje altijd schijnt. Naast al deze zaken hierboven hou ook van kleuters nieuwe dingen bij te leren. Samen spelen en nieuwe ontdekkingen doen. Iedere dag is een nieuw avontuur voor mij en voor de kleuters. In de 2de kleuterklas spelen we in de hoeken, knutselen & frutselen, zingen, dansen en nog veel meer leuke leerrijke dingen. Daarnaast gaan we ook op avontuur naar het land van cijfers en letters om ons zo voor te bereiden op het eerste leerjaar.
EmailFacebook School
Meester Sven
Klasleerkracht 3de kleuterklas
Ontdekken, experimenteren, onze muzische vulkaan laten uitbarsten, letters en cijfers, ... zijn maar een paar dingetjes die we onder de loep nemen Iedereen is meer dan welkom om een kijkje te komen nemen in onze klas.
email