Leerkrachten » Kleuterschool

Kleuterschool

Juf Ellen
klasleerkracht peuters

Je kan mij terugvinden in de peuterklas. Elke dag tover ik en onze klaspop Jules een grote glimlach op die kleine gezichtjes. In de klas ga ik samen met de peuters op ontdekking. Schilderen, boetseren, bouwen, puzzelen, zingen, … en zo veel meer. Samen maken we er een groots avontuur van!

Elke kapoen is zeer welkom in mijn klasje. We maken er een leuke tijd van.

Juf Caroline
Klasleerkracht 1ste kleuterklas
Hoi allemaal Ik ben juf Caroline,en sta in het 1ste kleuterklasje . Jules is ons klas vriendje. Samen met hem beleven wij veel avonturen ,en leren wij steeds nieuwe dingen. Ook muziek , musiceren of liedjes maken komt regelmatig aanbod in onze klas. Op creatief vlak ben ik graag bezig met potlood en verf. Ik hou van groen en van de natuur en probeer deze twee dingen ook binnen mijn vier klas muren te integreren. In mijn vrij tijd maak ik graag verre wandelingen met mijn trouwe viervoeter Oxy. Een goed boek of een mooie film kan mij ook steeds bekoren.
Email
Juf Mathilda
Klasleerkracht 2de kleuterklas
Meester Sven
Klasleerkracht 3de kleuterklas
Ontdekken, experimenteren, onze muzische vulkaan laten uitbarsten, letters en cijfers, ... zijn maar een paar dingetjes die we onder de loep nemen Iedereen is meer dan welkom om een kijkje te komen nemen in onze klas.
email