Team » Zorgteam

Zorgteam

Juf Noëlie
Zorgcoördinator
Als zorgcoördinator van de school zorg ik ervoor dat iedereen de juiste aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft.
EmailFacebook School
Juf Geert
SES-leerkracht kleuterschool
Ik ben de ses juf en kom wekelijks bij alle kleuters. Al bewegende en spelende leren we samen taal, oefen we de schrijfmotoriek, werken we rond rekenbegrippen of herhalen we de woordenschat uit het thema. Ook kleuters die het moeilijk hebben krijgen extra ondersteuning in kleine groepjes.
Juf Katrien
SES-leerkracht Lagere school/5de leerjaar WISKUNDE
Ik ben juf Katrien! De kinderen van het 5e leerjaar zitten voor wiskunde en Nederlands bij mij in de klas. Wij zitten daarvoor in het mooiste lokaal van de hele school: de zolder. Als de kinderen van het 5e bij juf Karima zijn dan ga ik als SES-juf helpen in het 2e en 4e leerjaar. Ik ben dol op zingen. Daarom doe ik dit jaar samen met de kinderen van het 3e en 5e leerjaar mee aan het zangproject Cantania.
Juf Shana
SES-leerkracht Lagere School
Hallo! Ik ben juf Shana en op donderdagnamiddag en vrijdag geef ik taalbad aan de leerlingen die nog maar pas Nederlands leren spreken. In ons groepje zitten leerlingen vanaf het eerste tot en met het vijfde leerjaar. Leer iets meer over de lessen taalbad aan de hand van de letters van mijn naam: Je leert de taal door veel te spreken. Uitbeelden mag als je het woord nog niet kent. Fouten maken mag, als je maar probeert. Samen oefenen we de nieuwe woordjes in. Hand in hand kunnen we alles aan. Altijd sta ik enthousiast voor de klas. Nog wat moeilijk? Geen probleem, dan oefenen we nog wat extra. Aan de hand van spelletjes oefenen wij op een leuke manier.