Leerkrachten » Lagere school

Lagere school

Juf Daisy
Klasleerkracht 1ste leerjaar
Hallo iedereen, ik ben juf Daisy. Ik hou van dieren en de natuur. Mijn hobby's zijn dan ook wandelen en mijn kat knuffelen. In de klas werken we volgens het principe "eerst werken, daarna spelen". Gelukkig moet dat werken niet altijd serieus genomen worden en leren de kinderen vaak op een speelse manier lezen, schrijven en rekenen.
EmailFacebook School
Meester Wim
Klasleerkracht 2de leerjaar
Mijn gitaar ligt in de klas en die gebruik ik dan ook elke dag. Zo motiveer ik mijn kinderen. Daar geloof ik in, kinderen moeten gemotiveerd zijn en worden om plezier te blijven hebben in leren.
EmailFacebook School
Juf Shari
Klasleerkracht 3de leerjaar
Hallo allemaal, Ik ben juf Shari. De klasjuf van het 3de leerjaar. Zoals je op de foto's kan zien hou ik van plezier maken en gekke bekken trekken, maar ook van hard werken en een nette klas. In mijn vrije tijd lees ik veel en kan ik genieten van wandelingen met de hondje en lekker zuiders eten.
EmailFacebook School
Juf Katrijn
Klasleerkracht 4de leerjaar
Hoi, ik ben juf Katrijn. Ik mag elke schooldag de kinderen van het vierde leerjaar mee op avontuur nemen. Hard werken, gek doen, dingen ontdekken en van elkaar leren zijn erg belangrijk voor me. In mijn klas is ook echt iedereen welkom en wil ik dat iedereen zichzelf kan zijn. Respect en een glimlach zijn dan ook noodzakelijk in het vierde leerjaar. In mijn vrije tijd zal je me vooral samen met mijn gezin tegen komen: ravotten in de tuin, er gezellig op uit trekken of lekker met zijn drie in de zetel.
EmailFacebook School
Juf Karima
Klasleerkracht 5-6de leerjaar
Hoi, Ik ben Juf Karima, 38 jaar en moeder van 3. Na 13 jaar lesgegeven te hebben in het middelbaar onderwijs, was het tijd voor iets nieuws. In 2016 kreeg ik de kans om op de Muziekladder te starten als vervanging en toen wist ik het wel zeker: het lager onderwijs was de nieuwe uitdaging die ik nodig had. Samen met mijn collega Juf Katrien geef ik les aan de leerlingen van het 5e en 6e leerjaar. Het is een uitdaging, twee klassen samen, maar ook boeiend. Naast mijn schoolse activiteiten geef ik ook bijles en organiseer ik taalkampen. Mijn levensmotto is: "doe een ander niet aan wat je zelf niet aangedaan wil worden". Dit houdt in dat eerlijkheid en respect voor elkaar zeer belangrijk zijn voor mij en dat probeer ik elke dag over te brengen aan mijn leerlingen.
Email 5de leerjaarEmail 6de leerjaarFacebook School